Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 2 september 2024

Catarina Tenggren Natt och Dag blir ny skolchef i Grästorps kommun

Rekryteringen av skolchef till Grästorps kommun är avslutad, och vi är glada att kunna välkomna Catarina Tenggren Natt och Dag som ny skolchef.

”Catarinas gedigna kunskap och mångåriga kompetens tillsammans med hennes driv och engagemang för skolutveckling och helhetsperspektiv kommer att betyda mycket för vår fortsatta utveckling i både bildningsverksamheten och kommunen i stort”, säger Eva Dahl, kommundirektör.

Catarina Tenggren Natt och Dag arbetar sedan fem år som rektor på Nya Centralskolan, och har sedan drygt ett år varit tf skolchef tillsammans med Linda Edling, rektor för Backenenheten.

”Jag ser mycket fram emot att fortsätta utveckla våra verksamheter tillsammans med alla medledare i ett nytt uppdrag inom bildningsverksamheten i Grästorp. Det är lätt att samarbeta här och det finns en sådan framåtanda”, säger Catarina Tenggren Natt och Dag.

Uppdraget som rektor för Nya Centralskolan och som tf skolchef tillsammans med rektor Linda Edling kvarstår tills en ny rektor finns på plats.