Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 18 juni 2024

Eveline Karlsson blir ny samhällsbyggnadschef i Grästorp

Den 1 oktober välkomnar vi Eveline Karlsson som ny chef för samhällsbyggnadsverksamheten i Grästorps kommun.

Eveline har tidigare arbetat som samhällsbyggnadschef i Sotenäs kommun, men också som jurist vid Uddevalla tingsrätt, vid mark- och miljödomstolen i Vänersborg och på Regeringskansliet med strandskyddsdelegationen.

"Jag ser fram emot att få börja arbeta i Grästorp och få lära känna kommunen med dess medledare och invånare. Samarbetet mellan politik och förvaltning och den tillitsbaserade styr- och ledningsmodellen är något som tilltalar mig och jag hoppas att jag ska kunna bidra med mina erfarenheter och göra gott för kommunens invånare." säger Eveline Karlsson.

”Vi är mycket glada att välkomna en erfaren samhällsbyggnadschef som kommer att leda vår samhällsbyggnadsverksamhet framåt. Evelines gedigna kunskap och mångåriga kompetens inom samhällsbyggnadsområdet är mycket värdefull och kommer att betyda mycket för vår fortsatta utveckling. Vi hälsar Eveline varmt välkommen till Grästorp och ser fram emot att arbeta tillsammans.” säger Eva Dahl, kommundirektör.

Magnus Werneholm tillförordnad chef

Stefan Jansson avslutar sin tjänst som samhällsbyggnadschef den 14 augusti. Under perioden 15 augusti till 30 september är Magnus Werneholm, chef för teknisk enhet, tillförordnad chef för samhällsbyggnadsverksamheten.