Dela sidan på sociala medier

Artikeln publicerades 4 juni 2024

Ny rektor för Lunneviskolan F-3

Lagom till det nya läsåret börjar Christina Sikström som ny rektor för Lunneviskolan F-3 i Grästorp.

Christina har arbetat som rektor i tio år i bland annat Trollhättan, Uddevalla och nu senast i Vänersborg. Den 5 augusti börjar hon som ny rektor för Lunneviskolan F-3.

"Grästorp skiljer sig från de platser jag arbetat på innan. Här är det en betydligt mindre organisation, och man är med i fler sammanhang vilket jag tycker ska bli roligt. Dessutom har Grästorp en väldigt drivande utvecklingsorganisation, de har kommit långt och det lockar att få vara en del av det och av ledningsgruppen här," säger Christina.

Christina Sikström efterträder Anette Nilsson, rektor för Lunneviskolan F-3 och förskolan Ambjörnsgården, som går i pension till semestern.

Organisationsförändring förskolan Ambjörnsgården

I samband med att ny rektor tillsätts sker också en organisationsförändring, där förskolan Ambjörnsgården flyttas organisatoriskt från nuvarande Lunnevienheten till Backenenheten, där förskolan Äventyret samt Kvällskvisten (pedagogisk omsorg på obekväm arbetstid) ingår. På så vis finns kommunens båda förskolor på samma enhet, med Linda Edling som rektor.